BlueBox

Επιλέξτε την αιχμή της τεχνολογίας!

Το εργοστάσιο

Από τα πλέον σύγχρονα ευρωπαϊκά εργοστάσια κατασκευής αποκλειστικά αντλιών θερμότητας, οι εγκαταστάσεις της BLUE BOX στην Ιταλία, μέλος του σουηδικού ομίλου SWEGON, αποτελούν όχι μόνο μια από τις καλύτερα οργανωμένες γραμμές παραγωγής παγκοσμίως, αλλά και τον οίκο σχεδιασμού των πλέον καινοτόμων ενεργειακών συστημάτων στον τομέα τους.

Ένα πλήρες εύρος αποδόσεων αντλιών θερμότητας και ψυκτών από 5 έως 1983kW, σε μία απεριόριστη ποικιλία εκδόσεων για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές, εσωτερικής και εξωτερικής τοποθέτησης, αεροθερμίας, γεωθερμίας και υδρόψυξης, καθώς και καινοτόμα συστήματα ανακτήσεων και πολλαπλών λειτουργιών.

BlueBox

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1986 στη Βορειοανατολική Ιταλία, στην καρδιά μιας βιομηχανικής περιοχής ειδικευμένης στην επιχείρηση ψύξης και κέρδισε γρήγορα ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς, καθιστώντας τη μία από τις δέκα κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες στη βιομηχανία ψυκτικών και βιομηχανικών ψυκτικών συγκροτημάτων και αντλιών θερμότητας, προσφέροντας καινοτόμα και υψηλής απόδοσης προϊόντα, τα οποία έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και υιοθετήθηκαν αργότερα ως πρότυπο στην αγορά.

Η Blue Box προωθεί τα προϊόντα και τις λύσεις της σήμερα μέσω παγκόσμιου δικτύου ιδιόκτητων εταιρειών πωλήσεων και επιλεγμένων συνεργατών πωλήσεων που μπορούν να μεταφέρουν τις αξίες μας στους πελάτες μας.

Το 2008, η Blue Box εγκαινίασε το νέο εργοστάσιο 25.000 τ.μ. στην Cantarana di Cona (Βενετία), εφαρμόζοντας ένα πλήρες σύστημα Lean Manufacturing, σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα ποιότητας και κατασκευάζοντας ένα εξαιρετικό εργαστήριο θαλάμου προσομοίωσης κλίματος πλήρως συμμορφωμένο με τους κανονισμούς Eurovent.

Από το 2010 είναι μέρος ενός σουηδικού πολυεθνικού ομίλου Swegon AB

Swegon

Η Swegon προμηθεύει την αγορά με προϊόντα και αποτελεσματικές λύσεις συστημάτων που προάγουν ένα υγιές εσωτερικό κλίμα και συμβάλλουν στη μείωση του κόστους κύκλου ζωής για όλους τους τύπους κτιρίων.

Οι δραστηριότητες πωλήσεων και μάρκετινγκ διεξάγονται μέσω των εταιρειών πωλήσεων του Ομίλου σε 16 χώρες και μέσω διανομέων προς άλλες αγορές. Η εταιρεία διαθέτει μονάδες παραγωγής στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ινδία.

Οι δραστηριότητες της Swegon ομαδοποιούνται σε πέντε επιχειρηματικές περιοχές – Home Solutions, Light Commercial, Commercial Ventilation, Cooling και North America – αντικατοπτρίζοντας τις ειδικές ανάγκες των πελατών.

Η αποφασιστικότητα για ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και η προσφορά κάτι παραπάνω από απλά ένα προϊόν είναι ένα από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά της Swegon, σε όλη τη διαδρομή από την καινοτομία και την ανάπτυξη προϊόντων, έως τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες.

Ενεργειακή απόδοση κορυφαίας κατηγορίας

Οι απαιτήσεις για την κατανάλωση ισχύος στα κτίρια γίνονται ολοένα και πιο αυστηρές. Σχεδόν όλα τα προϊόντα της Swegon BlueBox διατίθενται με κορυφαία τεχνολογία ενεργειακής κατηγορίας Α, Α+ & Α++ ή με άλλες τεχνολογίες υψηλής απόδοσης. Αυτό σημαίνει ελαχιστοποίηση κατανάλωσης ενέργειας, εξοικονόμηση λειτουργικών δαπανών και καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος.

Αξιόπιστες επιδόσεις

Η Swegon BlueBox συμπεριλαμβάνεται στο διεθνές πρόγραμμα πιστοποίησης της Eurovent. Η πιστοποίηση Eurovent εγγυάται την τήρηση των προτύπων υψηλής ποιότητας και την πραγματική εγκυρότητα των δεδομένων που αναγράφονται στα τεχνικά μας έντυπα και προκύπτουν από το λογισμικό μας.
Ελέγξτε την τρέχουσα εγκυρότητα της πιστοποίησης στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση: www.eurovent-certification.com

ECO DESIGN

Η οδηγία οικολογικού σχεδιασμού / ErP (2009/125 / ΕΚ) αποτελεί τον νέο σε ισχύ κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον Σεπτέμβριο του 2017, για χρήση μόνο ψυκτικών μηχανημάτων με υψηλούς βαθμούς απόδοσης. Τα προϊόντα της Swegon BlueBox, κορυφαία επιλογή σε ευρωπαϊκές χώρες με περιβαλλοντολογικά κριτήρια ιδιαιτέρως αυστηρά, πληρούν τον κανονισμό στην συντριπτική τους πλειοψηφία και σε αρκετές περιπτώσεις ακόμα αυστηρότερες τοπικές οδηγίες.

Η Investment AB Latour είναι μια σουηδική εταιρεία μεικτών επενδύσεων, της οποίας η κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα είναι οι επενδύσεις σε μακροπρόθεσμη βάση σε υγιείς εταιρείες, που παράγουν δικά τους προϊόντα και θεωρούνται ότι έχουν σημαντική προοπτική διεθνοποίησης.

Οι δραστηριότητες της Latour αναπτύσσονται κατά κύριο λόγο σε δύο επιχειρηματικές γραμμές: τις ιδιόκτητες παραγωγικές βιομηχανίες, όπου η Swegon αποτελεί τη μεγαλύτερη και ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο εισηγμένων συμμετοχών, στις οποίες η Latour είναι ο κύριος ή ένας από τους κυριότερους ιδιοκτήτες.